Slimmer samenwerken -> mens -> technolgie -> organisatie

Digitaliseren is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld.

Het is vanzelfsprekend dat je met veranderingen meegaat. Maar hoe doet je dit veilig, Vita Privata helpt je daarbij. Wij kijken niet alleen naar technologie, maar ook naar de gevolgen en risico’s voor je organisatie en je klanten. Zo testen onze ethische hackers belangrijke systemen. Niet met kwade bedoelingen, maar om organisaties weerbaarder te maken voor beveiligingsaanvallen.

Vita Privata gelooft in het slimmer met elkaar samenwerken om tot een beter integraal security niveau te komen. Het slim inzetten van de mens, technologie en organisatorische maatregelen. Door het combineren van alle aspecten kom je tot een compleet en veilige beveiliginsbeleid.

IT-beveiliging wordt vaak onnodig moeilijk gemaakt. Begin met de basis van beveiliging hygiëne toe te passen. Een voorbeeld hiervan is om alle hardware en software up to date te brengen en te houden! Dit klinkt als voor de hand liggend, echter in de praktijk blijkt dit geen standaard.

Herken je dat data belangrijk is voor je onderneming vraag hoe we dit veiligstellen.

Implementeer maatregelen op basis van risico’s zo ben je kosteneffectief en haal je alles uit je budget. Dat is slim beveiligen.

img
Wij kijken niet alleen naar technologie, maar ook naar de gevolgen en risico's voor je organisatie en je klanten