Bent je op zoek naar hulp voor je privacyprogramma?

Wij helpen je met Privacy Management

Compliance is het vakgebied waarin het voldoen aan wet- en regelgeving, governance en risicobeheersing centraal staat. Compliance is daarmee een kritieke succesfactor voor een beheerste en integere bedrijfsvoering en privacy.

Privacybescherming is een grondrecht van een ieder. In een samenleving waarin digitale data bepalend zijn in onze dagelijkse werkzaamheden, is het waarborgen van een gelijk speelveld voor iedereen een vereiste. Privacyregelgeving maakt meer mogelijk dan vaak vooraf wordt ingeschat.

De eerste stap naar het beheren van privacy-compliance is het opbouwen van een uitgebreid programma. Vita Privata en TrustArc kunnen je helpen bij het ontwikkelen van je strategie en processen om een ​​breed scala aan privacyrisico’s aan te pakken.

  • 20 jaar ervaring sinds 1997
  • 10.000 + Engagements
  • 1000 + klanten
img

Voordelen:

  • Maak en beheer een uitgebreide gegevensinventaris, data flow en GDPR-artikel 30-rapporten.
  • Beheer van DPIA’s / PIA’s – inclusief gap-analyse, herstelbeheer en artikel 35-rapporten
  • Beheer toestemming van gebruikers met betrekking tot het gebruik van cookies, directmarketingactiviteiten zodat u legitiem gegevens kunt verzamelen en beheren.

Vita Privata heeft een uitgebreid trackrecord waar het gaat om het uitvoeren van (interim) projectmanagement, programma-ontwikkeling, programma implementatie en het verhogen van de bewustwording binnen het private en (semi-)publieke domein.